Poista Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids on suojattu poistamiselta lapsesi toimesta. Kun poistat Kaspersky Safe Kidsin, sinun on syötettävä ylläpitäjän tilin salasana. Älä anna tätä salasanaa lapsillesi. Varmista, että tämä salasana on niin vahva, etteivät lapsesi arvaa sitä. Jos lapsesi arvaavat salasanan, he voivat poistaa Kaspersky Safe Kidsin koneelta salaa.

Sovellus ilmoittaa Kaspersky Safe Kidsin poistamisyrityksestä, kun lapsesi valitsee tilillään Poista asennus. Et saa ilmoitusta, jos sovellus siirretään Roskakoriin tai jos lapsesi poistaa sovelluksen järjestelmänvalvojana kirjautuneena.

Poista Kaspersky Safe Kids